barntapetVi på Tapetstore har fototapet till barn som du kan använda för att göra om ditt barns rum på ett enkelt sätt. Du kan med hjälp av våra motiv se till att ditt barn får just precis det han eller hon önskar sig. Kanske en djungel vore något eller varför inte en scen ut en barnfilm. Med vårt stora utbud av bilder så finns det mycket att välja på som ditt barn garanterat kommer att älska.

Vad har vi hos oss?

Hos oss på Tapetstore har vi många motiv till fototapeter som passar barn. Om inget av våra motiv känns rätt eller passar så kan du ladda upp egna bilder och vi trycker det som en fototapet åt dig. Dessutom erbjuder vi:

  • Snabb och fri frakt – oavsett hur mycket eller lite du beställer
  • Våra fototapeter är tillverkade i Sverige – med hög kvalitet
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Alla våra fototapeter är miljövänliga
  • Tillgång till över 30 miljoner motiv
  • Enkelt att beställa online

Om du vill att ditt barn ska få en tapet som ingen annan har så är det smartaste sättet att ladda upp en egen bild. Du beskär själv hur du vill att den ska vara och sedan gör vi den till en fototapet åt dig och ditt barn.

Enkelt att beställa

Hos oss på Tapetstore är det mycket enkelt att beställa. Välj ut den tapet eller motiv du önskar, eller ladda upp en egen bild. Sedan är det bara att klicka på varukorgen och genomföra köpet. Vi har även en köpguide om du vill ha hjälp med hur man går tillväga. Vi på Tapetstore erbjuder dig även att själv välja betalningsmetod så som faktura, kortköp eller direktbetalning. Enklare än så kan det inte bli.