Ja, fasadbelysning – Vad är det? Jo, fasadbelysning är helt enkelt belysning som man sätter upp på fasaden. Fasadbelysning är sällan till för att skapa praktiskt ljust utan är istället mer till för att vara fint och dekorativt. Man kan alltså säga att det är en form av dekorationslysen. Tanken med att sätta upp fasadbelysning är att få en snyggare och mer tilltalande fasad. Man kan med hjälp av olika typer av lampor skapa en cool belysning som skapar en betydligt ökad feelgood-känsla i bostadens utemiljö. Enligt mig så är fasadbelysning ett av de bästa tipsen för att på ett enkelt och billigt sätt skapa ett mer stilfullt och snyggt hus.

Vart får man tag på fasadbelysning till ett bra pris?

Det bästa stället att hitta billig fasadbelysning är på internet. Där har den hårda konkurrensen satt igång ett tufft priskrig som drivit ned priserna. Därför finns det på internet mycket fördelaktiga priser för oss som konsumenter. På internet hittar du också ett betydligt större utbud av olika typer av belysning jämfört med om du skulle besökt en vanlig butik. Du har alltså en betydligt större chans att hitta det just du vill ha ifall du väljer att handla på nätet.

Vad bör man tänka på när man köper fasadbelysning?

Det man bör tänka på är främst att se till att man tänker ut vilka typer av lampor man ska ha till sin fasad, så att man är säker på det när man väl ska slå till och köpa något. Sedan måste man även tänka på hur lamporna ska placeras för att få så bra visuella effekter som möjligt. En sak man också måste tänka är att se till att få lågenergi-lampor så att inte den nya fasadbelysningen resulterar i elräkningar som skjuter i höjden. Läs mer på www.fasadbelysning.com.