Etikett:

tavlor

Dekorera väggarna med canvastavlor

fotograf

Livet är fullt av minnesvärda ögonblick. Vid dessa tillfällen dyker inte sällan kamerorna upp och klickar bilder tills fingret säger ifrån. Men sedan landar fotografierna på ett minneskort eller en hårddisk. Så småningom glöms de nästan bort.

Det är tyvärr inte allt som är positivt i samband med att allt mer i vår omvärld digitaliseras. Visserligen är det positivt med digitalkamerorna för att vi kan knäppa fler bilder och vi behöver inte framkalla de som blir dåliga. Samtidigt är det allt fler som skjuter upp att framkalla de fina bilderna och sätta dessa i album. Faktum är att de flesta nog ändå föredrar att bläddra i ett album framför att titta på fotografierna i datorn.

Men under de senaste åren har det dykt upp ett alternativ som innebär att ni kan njuta av era bilder i form av canvastavlor istället. Med andra ord kan ni inreda hemmet med era personliga favoritbilder i form av tavlor på väggarna. Läs hela artikeln här >>

Vackra tavlor lyfter din inredning

Saknar du något i din inredning? Kanske en färgklick eller något med en historia i? Då kan en tavla vara det du är ute efter. Det behöver inte vara svårt att hitta en tavla som passar dig och du behöver inte känna dig rädd eller osäker om du inte känner till så många konstnärer. Det som gör att du trivs med en tavla kan vara just färgen. Du kanske har en lite striktare inredning i vitt och saknar något som bryter av. Då kan det vara en bra ide att välja en tavla just efter en färg du trivs med. Ett annat sätt att välja är genom att titta på tavlans historia. Hur känner du dig när du tittar på tavlan och vad vill den berätta.

Ett exempel är på de många vackra tavlor som gjorts med motivet av ett gråtande barn. Tavlan kan vara väldigt vacker i sig men kanske känner du dig också lite nedstämd eller ledsen när du tittar på den? Ditt val av tavla handlar alltså mycket om vilken känsla du bär på och vilken känsla du vill att ditt rum ska förmedla. Tavlor och vägg prydnader kan vara en stor del av din inredning. Du behöver inte ha många men de du väljer kommer att göra en stor skillnad i ditt hem. En tavla behöver inte heller vara dyr för egentligen är det inte alls priset som säger vad du tycker om tavlan och hur du kommer trivas med den. Läs hela artikeln här >>

Senaste kommentarer