Etikett:

barnrum

Gör om i barnrummet med Tapetstore

barntapetVi på Tapetstore har fototapet till barn som du kan använda för att göra om ditt barns rum på ett enkelt sätt. Du kan med hjälp av våra motiv se till att ditt barn får just precis det han eller hon önskar sig. Kanske en djungel vore något eller varför inte en scen ut en barnfilm. Med vårt stora utbud av bilder så finns det mycket att välja på som ditt barn garanterat kommer att älska.

Vad har vi hos oss?

Hos oss på Tapetstore har vi många motiv till fototapeter som passar barn. Om inget av våra motiv känns rätt eller passar så kan du ladda upp egna bilder och vi trycker det som en fototapet åt dig. Dessutom erbjuder vi:

  • Snabb och fri frakt – oavsett hur mycket eller lite du beställer
  • Våra fototapeter är tillverkade i Sverige – med hög kvalitet
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Alla våra fototapeter är miljövänliga
  • Tillgång till över 30 miljoner motiv
  • Enkelt att beställa online

Om du vill att ditt barn ska få en tapet som ingen annan har så är det smartaste sättet att ladda upp en egen bild. Du beskär själv hur du vill att den ska vara och sedan gör vi den till en fototapet åt dig och ditt barn. Läs hela artikeln här >>

Renoveringstips till barnkammaren

När det är dags att renovera barnkammaren kan det vara bra att ha lite koll på hur du ska gå till väga. För att vara säker på att ingenting kommer att gå fel är det alltid bäst att ta reda på så mycket som möjligt innan du kör igång. Här kommer några tips:

1. Kolla med en expert
När det är renovering som planeras är det ytterst viktigt att veta vad man ger sig in på innan man börjar riva upp det gamla. Har du inte tidigare gjort några större ändringar på egen hand är det bra att ta en expert till hjälp innan du kör igång. Vill du vara helt säker på att allt kommer bli helt perfekt är det alltid bäst att kontakta en certifierad byggmästare som vet vad som gäller. En del hobbyfixare kan säkert också hjälpa dig med en del, men risken är att den som inte är utbildad missar några viktiga detaljer vilket kan resultera i ett ofullständigt arbete eller att rummet inte anses vara korrekt renoverat. Då det finns många regler att följa för att försäkringar och liknande ska gälla är det ytterst viktigt att arbetet blir gjort på rätt sätt. Läs hela artikeln här >>

Senaste kommentarer